Werken bij

Werken bij Balemans
Pieter stapte gewoon binnen bij Balemans

Collega aan het woord

Iedereen helpt elkaar bij Balemans

Pieter

Projectverantwoordelijke vakman

Pieter werkt alweer een flink aantal jaren bij ons als timmerman.

Om te solliciteren, stapte hij gewoon bij ons binnen. Hij vertelt hoe dat ging en hoe hij het vindt om bij Bouwbedrijf Balemans te werken.

Gewoon binnengestapt

Pieter: ‘Voordat ik bij Balemans ging werken, had ik een baan in Dussen, het dorp waar ik vandaan kom en waar ik woon. Toen dat werk ophield, heb ik een grote cirkel rondom Dussen getrokken en bouwbedrijven in de regio benaderd. Het was in de tijd dat er nog niet zo’n tekort aan vakmannen was. Zo stapte ik ook bij Bouwbedrijf Balemans binnen. Ik had een kort gesprek met Jaco. Op dat moment kon hij mij niet inzetten, maar een paar maanden later belde hij mij om te vragen of ik nog interesse had. Zo ben ik in 2015 bij Balemans gestart als timmerman. Na een proeftijd van twee maanden, kreeg ik meteen een vast contract.’

Afwisselend werk

‘Het werk is afwisselend. Als vakman draag je de verantwoordelijkheid om veel zelf te regelen. Je bent overal vrij in, als je maar goed werk aflevert. Ik vind het fijn dat ik altijd kan terugvallen op de mensen op kantoor. Eigenlijk helpt iedereen elkaar. Als ik bijvoorbeeld op de zaak terugkom met een volle aanhanger om te lossen, dan is er altijd wel iemand die een handje toesteekt.’

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen