Werken bij

Werken bij Balemans
07 april 2021
Nieuws

Bevlogen vaklieden gezocht!

Ervaren, zij-instromers en jongeren

Jaco Balemans schrijft in zijn blog over de behoefte aan vaklieden in de bouw. Niet alleen Bouwbedrijf Balemans is op zoek. Meerdere bedrijven in de bouw, bouwers en installateurs, zoeken de markt af naar ervaren mensen, zij-instromers en jeugd.

Ervaren vaklieden, zij-instromers en jongeren kunnen aan de slag wanneer zij willen. Direct! Sectorbreed zijn de ervaren mensen er al, zetten we in op behoud van die ervaren vaklieden, en moeten we nu inzetten op werven van zij-instromers en nieuwe aanwas onder de jeugd. Jaco schrijft MOET omdat er een enorme opgave is in Nederland voor het bouwen van nieuwe woningen én het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en bedrijfspanden.

Klik op de link hieronder om de blog in zijn geheel te lezen. Ga naar Bekijk onze vacatures om de vacatures te bekijken, te solliciteren of te delen met een timmerman of (leerling) metselaar. 

Klik hier om de blog van Jaco Balemans te lezen

Hulp nodig?

Ben jij het uit juiste hout gesneden om onderdeel te worden van het Balemansteam? We komen graag met je in contact. Bel voor een afspraak bij ons op de zaak.

Meer nieuwsberichten

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen