Werken bij

Werken bij Balemans

Collega aan het woord

We zijn een hechte groep

Natalie

Financiële administratie

Werken op kantoor bij Balemans

De meeste Balemansmedewerkers werken ‘buiten’, ofwel op locatie bij particuliere klanten. Tussen de vakmensen van ‘buiten’ en de collega’s van ‘binnen’- liever gezegd ‘boven’ want het kantoor ligt op de eerste verdieping - is er echter veel contact. Natalie is één van de medewerkers op kantoor. Al sinds 2015 verzorgt zij alle administratieve werkzaamheden bij Bouwbedrijf Balemans; van de salaris- en crediteurenadministratie tot de jaarrekeningen. Natalie vindt het een uitdaging om de werkprocessen te verbeteren en te zorgen voor nog meer inzicht in projecten en resultaten. “In deze functie kan ik mijn perfectionisme goed kwijt” zegt de van oorsprong belastingadviseur over haar werk.

Onderling vertrouwen

Natalie: “Het leuke van het werken op kantoor bij Balemans is dat we het echt samen doen. Ieder is verantwoordelijk voor een deel van de werkzaamheden, maar waar nodig en mogelijk pakken we zaken van elkaar over. Op kantoor werken we gefocust aan onze taak, maar er is zeker ruimte voor een praatje. Hoe groot de collegialiteit bij Balemans is, heb ik ervaren toen ik in coronatijd meer thuis werkte. Ik miste de aansluiting met mijn collega’s en besefte toen pas goed hoeveel zaken we met elkaar afstemmen zonder daar al te veel woorden aan te besteden. We zijn een hechte groep. Voor nieuwe mensen kan dat lastig zijn. Je moet je best ervoor doen om het vertrouwen te winnen. We kijken de kat uit de boom, maar staan zeker open voor nieuwe collega’s. Dat is alleen maar fijn want we komen om in het werk. Heb je eenmaal het vertrouwen gewonnen, dan is het fijn samenwerken.”

Naar eigen inzicht

“De kunst is om alle werkzaamheden zo soepel mogelijk in elkaar te laten overlopen. Het Bouwmanagementsysteem Bouw7 helpt ons daar zeker bij. De vakmannen vullen in dit systeem bijvoorbeeld zelf hun gewerkte uren in. Ik was betrokken bij de implementatie van dit nieuwe programma in de bestaande organisatie. Leuk om te doen, juist omdat ik houd van pionieren. Bij Balemans krijg je de vrijheid om zaken naar eigen inzicht in te richten. De valkuil is om in een rechte lijn van A naar B te willen. Soms is een omweg nodig om het gewenste resultaat samen te bereiken. En vaak is het vooral een kwestie van gewoon ergens aan beginnen. Jaco Balemans weet mij daarin te inspireren met zijn positivisme. Hij ziet werkelijk overal het beste van in.”

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen