Werken bij

Werken bij Balemans
Marco van leerling Bouwschool naar Vakman Bouwbedrijf Balemans

Collega aan het woord

“Bij Balemans ben je geen nummer. Je mening doet ertoe. Dat, in combinatie met de variatie en leuke collega’s, zorgt ervoor dat ik hier met heel veel plezier werk.”

Marco

Vakman

Veel variatie in renovatiewerkzaamheden

Als je erop gaat letten, dan valt het op: veel vakmannen die bij Bouwbedrijf Balemans werken, kwamen binnen door een tip van iemand anders. Ook bij Marco is dat het geval. Marco wilde liefst het vak van timmerman leren in het bedrijf van zijn vader. Maar het was juist zijn vader die zei: “je moet het vak elders leren. Ga naar Balemans. Dat is een goed bedrijf voor jou.”

Veel variatie in renovatie

Marco doorliep het volledige leerwerktraject timmerman niveau 2 en 3 via de Bouwschool Breda (voor de theorie) en via Bouwbedrijf Balemans (voor de praktijk). Sinds 2021 is hij in vaste dienst als timmerman bij Balemans. Marco: “De variatie in de renovatiewerkzaamheden is hier enorm. Dat is voor mij een pluspunt; het ene moment ben ik bezig met een dakgoot, het volgende moment sta ik met een hakhamer in mijn handen. Ik houd van ‘ijverig werken’; flink doorwerken en niet te vaak stilstaan.”

Met elkaar meedenken

Marco werkt met veel verschillende collega’s samen. “Iedereen is collegiaal en denkt met elkaar mee. Ook naar de mening van jongere collega’s als ik word goed geluisterd. Een vaste maat in het werk lijkt me overigens nog idealer, omdat je dan beter op elkaar raakt ingespeeld.”

Goede leerschool

Praten over zijn werk, gaat Marco makkelijk af. “Ook dát leerde ik bij Balemans. Toen ik hier begon, was ik tamelijk verlegen. Maar hier heb ik geleerd hoe ik collega’s en zeker ook klanten het beste kan aanspreken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het vak van timmerman dat ik door Balemans in de vingers heb. Ik krijg steeds meer zicht op de problemen die je tijdens een renovatie kunt tegenkomen en – belangrijker nog – hoe je ze oplost.”

Timmerwerk

Al pratend, concludeert Marco dat hij het werken bij Balemans niet ziet als werk, maar eerder als hobby. “Bij Balemans ben je geen nummer. Je mening doet ertoe. Dat, in combinatie met de variatie en leuke collega’s, zorgt ervoor dat ik hier met heel veel plezier werk.”

 

Net als Marco ijverig aan het werk als (vakvolwassen) timmerman bij Bouwbedrijf Balemans? Check onze vacature: https://www.werkenbijbalemans.nl/vacatures/vacature-ervaren-timmerman

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen