Werken bij

Werken bij Balemans
Via stage naar BBL: Wessel bleef Balemans vinden om te werken

Collega aan het woord

Het mooiste vind ik het maken van het zichtwerk

Wessel

Leerling timmerman

Wessel hoort als leerling-timmerman al jaren bij ons team

Het begon met een week stage in de derde klas van zijn vmbo-opleiding Bouw Wonen Interieur. Ook in de vierde klas liep hij bij ons stage. En toen hij startte als bbl’er bij de Bouwschool Breda koos hij weer voor Balemans. Inmiddels is hij bezig aan zijn laatste opleidingsjaar: timmeren niveau-3. Met een afgeronde opleiding is hij klaar om zich nog verder te ontwikkelen. Want bij Balemans ga je altijd verder met jezelf te ontwikkelen!  

Wessel: “Bij Balemans heb ik het naar mijn zin. Met de collega’s is het gezellig werken, de sfeer is relaxed en wat we maken, vind ik gaaf. Zoals de reconstructie van de Vlaamse schuur bij Landgoed Nuwenhuys. Het project startte met uitgraven om de fundering te kunnen leggen. Moet je zien wat er nu staat! Ik maak regelmatig foto’s van de vorderingen. Dan kun je zien hoe zo’n project groeit. Het mooiste vind ik het maken van het zichtwerk, zoals het plaatsen van alle eiken sporen in de nok van de schuur. Als er nu nieuwe leerlingen komen, dan merk ik goed hoeveel ik de afgelopen jaren al bij Balemans in de praktijk heb geleerd.”

Benieuwd waar Wessel over praat? Kijk dan eens bij dit project!

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen