Werken bij

Werken bij Balemans

Collega aan het woord

Op de werkplaats leer je van elkaar

Ad

Vakman werkplaats

Ouder dan zestig en met meer dan vijfenveertig jaar aan ervaring en kennis op zak

Vijfenveertig jaar ervaring met (machinaal) timmerwerk heb ik op zak. Een klein deel van die ervaring heb ik opgebouwd bij Balemans. In 2017 kwam ik hier werken na een faillissement van het bedrijf waar ik voorheen in dienst was. 

Samen met Marino Roks beman ik de machinale timmerwerkplaats. We hebben aan een half woord genoeg. ‘Mijn reddende engel’ noemt Marino mij wel eens. Dat is omdat Marino het voor mijn komst grotendeels alleen rooide in de werkplaats. Feit is dat we elkaar goed aanvoelen. Maakt hij een ruwe schets, dan snap ik wat de bedoeling is. 

We noemen het de machinale timmerwerkplaats, maar vergis je niet, een groot deel van ons werk is handmatig. Het authentieke bankwerk. De machinale houtbewerking maakt maar zo’n 40% van de werkzaamheden uit. Bovendien werken we ook regelmatig op locatie. We meten bijvoorbeeld zelf de kozijnen in, maken ze vervolgens op maat in de werkplaats en plaatsen ze vervolgens ook. Zo ben je vanuit de werkplaats van begin tot eind bij een project betrokken. 

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen