Werken bij

Werken bij Balemans
20 september 2021
Nieuws

Trots op ons vakwerk

Bij de restauratie van deze voormalige schuur naar een modern woonhuis ging nagenoeg ieder stuk hout door de handen van onze vakmannen Rob, Ricardo en François.

vakwerk met precisie

Wat Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten heeft bedacht, is door onze vakmannen met precisie uitgevoerd. Het was een uitdaging om de maatvoering waarin alles scheef was, toch recht uit te lijnen. Maar alle lijnen kloppen! Met elkaar leveren we een geweldig stuk vakwerk voor onze opdrachtgever. Mooi om onze trots te kunnen delen met onze opdrachtgever, die tijdens het hele herbouwtraject veel betrokkenheid heeft getoond. 

We vonden het een eer om aanwezig te mogen zijn bij de eerste steenlegging. Ter ere daarvan hebben we de pentekening die de opdrachtgever van het huis liet maken, afgebeeld op een houten borrelplank. Vergezeld van twee flesjes gerstenat, gebrouwen in de regio, en kaas en wijn van de zusters Norbertinessen van priorij Sint-Catharinadal in Oosterhout.

Bekijk de start van dit mooie project in Oosterhout
Vakmannen Rob, Ricardo en François leveren samen een geweldig stuk vakwerk

Hulp nodig?

Ben jij het uit juiste hout gesneden om onderdeel te worden van het Balemansteam? We komen graag met je in contact. Bel voor een afspraak bij ons op de zaak.

+10 Foto's
Meer nieuwsberichten

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen