Werken bij

Werken bij Balemans
08 juni 2021
Nieuws

Onze vakmensen vinden voor alles een oplossing

Een verbouwing van een pand op leeftijd? Onze vakmensen vinden voor alle verbouwvraagstukken slimme oplossingen. Zij krijgen letterlijk recht wat krom is. Zo is elke dag anders als je bij Balemans werkt. Via onze restauratie- en verbouwprojecten leer je steeds nieuwe dingen. In de uitvoering én in de begeleiding.

Om je te laten zien wat je zoal tegen kunt komen in het werk, volgen we het verbouwproces van het voormalige Snoepfabriekje. Binnen de contouren van dit oude gebouw in Zandberg-West (Breda), bouwen we hier 6 stadse appartementen. Op onze facebookpagina vind je een fotoalbum met regelmatig updates en nieuwe foto’s. 

Ken jij of ben jij een timmerman of metselaar die dit soort restauratie- en renovatieprojecten ziet zitten? Kom langs voor koffie en een praatje bij ons familiebedrijf. Bel Jaco Balemans: 06-51 36 27 63.

Hulp nodig?

Ben jij het uit juiste hout gesneden om onderdeel te worden van het Balemansteam? We komen graag met je in contact. Bel voor een afspraak bij ons op de zaak.

Meer nieuwsberichten

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen