Werken bij

Werken bij Balemans
24 augustus 2021
Nieuws

Over toognagels

Bij de bouw van de nieuwe Vlaamse Schuur bij Landgoed Nuwenhuys gingen er onder andere zo’n 300 achtkantige toognagels door de handen van onze vakmannen Marco en Wessel. Bekijk de voor en na foto’s van dit project.

Marco: “De eiken spanten en sporen waren voorgefabriceerd. Zie het maar als een groot bouwpakket! Via pen- en gatverbindingen zijn de houten onderdelen van de dakconstructie met elkaar verbonden. Daarna gaan de toognagels erin. We hebben die aan beide kanten ongeveer zeven centimeter uit het eiken spant laten uitsteken. Zo kunnen ze bij werking van het hout altijd nog worden aangeslagen. De toognagels blijven dus altijd in het zicht.”

Diensten

  • Pen-en gatverbindingen maken
  • Toognagels erin slaan
  • Toognagels indien nodig aanslaan
Bekijk hier de start van dit project

De Vlaamse schuur is een onderdeel van totaal verbouwing Landgoed Nuwenhuys

Enkele jaren geleden restaureerden we Landgoed Nuwenhuys . Het werd naar tevredenheid van onze opdrachtgever Annina van Logtestijn een geslaagde mix van authentieke elementen en modern comfort. Op ditzelfde Landgoed reconstrueren we momenteel een Vlaamse Schuur van 30 meter lang en 11 meter breed.

Word jij ook zo enthousiast als je deze foto's ziet?

Solliciteer dan bij Bouwbedrijf Balemans, we zijn op zoek naar een ervaren timmerman, projectcoördinator, (leerling) metselaar en timmerman ambachtelijke werkplaats

Hulp nodig?

Ben jij het uit juiste hout gesneden om onderdeel te worden van het Balemansteam? We komen graag met je in contact. Bel voor een afspraak bij ons op de zaak.

+28 Foto's
Meer nieuwsberichten

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen