Werken bij

Werken bij Balemans
Aaron van leerling Bouwschool naar vast dienstverband

Collega aan het woord

“Uitdagend werk als timmerman? Dan zit je bij Balemans goed”

Aaron

Vakman

Aaron is sinds 2017 bij Bouwbedrijf Balemans in dienst als timmerman. “Mijn eerste snuffelstage op het vmbo liep ik al bij Balemans. Toen werd gezegd: je mag altijd terugkomen. Zo is het gegaan.”

Renovaties leuker dan nieuwbouw!

Aaron werd door vrienden van zijn ouders op Balemans geattendeerd. Aaron: “Zij zeiden: dat is echt een bedrijf voor jou. Dat klopt, want ik vind renoveren leuker dan nieuwbouw. En Balemans doet vooral renovaties en restauraties voor particulieren. Het is altijd passen en meten. Als je als timmerman van zulk uitdagend werk houdt, dan zit je bij Balemans goed.”

Van leerling Bouwschool Breda naar vast dienstverband

Na het behalen van timmerman niveau 2 en 3 kwam Aaron in vaste dienst. “Tijdens mijn BBL-opleiding stond ik veel samen met Arjan. Hij is als een leermeester voor mij. Inmiddels ben ik terug bij hem in het team, samen met Kevin en Justin. We weten wat we aan elkaar hebben. Dat is vertrouwd en werkt goed! Wat ik ook fijn vind, is als ik zicht heb op de werkzaamheden binnen een project. Dan weet ik wat er moet gebeuren en kan ik lekker doorwerken. Arjan voelt dat goed aan.”

Zichtwerk is het allerleukste

Op de vraag wat Aaron het leukste aan zijn werk vindt, hoeft hij geen seconde na te denken. “Zichtwerk! Dát vind ik het allerleukste. Als mijn opdrachtgevers kunnen zien waar ik de hele dag mee bezig ben geweest. Bijvoorbeeld het plaatsen van een wand of kozijn. Dan heb ik eer van mijn werk.”

Net als Aaron aan de slag als (vakvolwassen) timmerman bij Bouwbedrijf Balemans? Check onze vacature: https://www.werkenbijbalemans.nl/vacatures/vacature-ervaren-timmerman

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen