Werken bij

Werken bij Balemans
Ons eerste aanspreekpunt voor klanten werkt pas sinds kort bij ons

Collega aan het woord

Nieuwe kracht op kantoor bij Balemans

Angela

Eerste aanspreekpunt voor klanten

Op kantoor bij Balemans is Angela sinds december 2020 de nieuwe kracht. Haar komst is een verhaal op zich. Angela is namelijk klant bij Balemans. Maar liefst drie verbouwingen lieten zij en haar man door Balemans verrichten. Die ervaring neemt zij mee in de mailwisselingen en in het telefonisch contact met onze klanten. Angela ziet werk en is daarmee een fijne aanvulling op het Balemansteam op kantoor.

Ondersteunen van collega’s

Angela: “Werkplezier vind ik belangrijk; ik wil energie van mijn werk krijgen en er met plezier naar toe gaan. Dat is bij Balemans zeker het geval. Ik vind het heerlijk om hier vier ochtenden per week aan te komen en bij binnenkomst de geur van hout al te ruiken uit de werkplaats. Maar het echte plezier ontstaat als ik anderen kan helpen met hún werk, hun volle werkdag kan verlichten. Daarvoor heb ik wel mijn plekje moeten ‘veroveren’. Hoe ik dat heb gedaan? Vooral door mezelf open te stellen en bij de collega’s te benadrukken dat ik voor hen de dingen kan doen waar zij zelf niet aan toekomen; uitzoekwerk vooral. Dat moet groeien, maar collega’s durven steeds meer uit handen te geven.”

Werk indelen naar eigen inzicht

“In de praktijk ben ik voor klanten vaak het eerste aanspreekpunt als zij ons benaderen om te overleggen over een restauratie of renovatie. Ik houd de algemene mailbox van Balemans bij en vang de eerste telefoontjes op. Het leuke is dat al werkende weg mijn takenpakket groeit. Zo verzorg ik ook de berichten op onze sociale mediakanalen als Instagram, Facebook en Twitter. Van Jaco heb ik de vrijheid gekregen om dat naar eigen inzicht in te vullen. Als ik wil, kan ik vanuit huis werken. Die ruimte en flexibiliteit vind ik fijn.”

Met energie naar het werk toe

“Op kantoor bij Balemans wordt hard, serieus en geconcentreerd gewerkt. Nu ik enkele maanden deel uitmaak van het team merk ik dat er óók ruimte is om zo nu en dan wat persoonlijks te delen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik goed ben geïntegreerd.”

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen