Werken bij

Werken bij Balemans
Francois als metselaar op zijn plek bij Balemans

Collega aan het woord

Metselen bij Balemans, net een beetje anders

Francois

Projectverantwoordelijke vakman

Metselen is metselen. Waar je ook werkt. Dat zou je denken. Francois dacht daar ook altijd zo over, maar sinds hij bij Balemans werkt (sinds 2015), denkt hij er toch net wat anders over. “Voor wie ik werk, maakt wel degelijk verschil in mijn werk als metselaar.”

Overleggen met elkaar

Francois: “Als metselaar ‘zwerf’ ik langs alle projecten. Ik ben bijna in elk project wel even nodig. Dat betekent rekening houden met elkaars werkzaamheden. Zo kan iedereen door en loop je elkaar niet in de weg. Ondanks dat ik met iedereen rekening hou, ben ik overal mezelf.”

Vrijheid en verantwoordelijkheid

“Mijn ervaring is dat je altijd tot een oplossing komt, als je maar met elkaar overlegt. Liefst ter plekke, op de bouw. Toen ik als metselaar nog voor een groter bouwbedrijf werkte, moest alles wat op de bouw besloten werd nog ‘even’ langs het hoofdkantoor. Dat schiet natuurlijk niet op. Balemans is daarin echt anders. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om mee te denken en zelf beslissingen te nemen. Daarom vind ik het een echt fijn bedrijf om voor te werken. Metselen is dan misschien wel metselen, maar bij Balemans toch net een beetje anders.”

Werken als (leerling-)metselaar bij renovatie- of restauratieprojecten van Balemans? Check onze vacature: https://www.werkenbijbalemans.nl/vacatures?categorie=metselaar

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen