Werken bij

Werken bij Balemans
Ian vindt vooral variatie in zijn werk belangrijk

Collega aan het woord

Veel variatie in de werkplaats bij Balemans

Ian

vakman werkplaats

Ian versterkt sinds mei 2021 de werkplaats bij Balemans.

“De variatie die ik hier in mijn werk heb, maakt het echt leuk. Ik ben van het begin tot het einde bij projecten betrokken” vertelt Ian, die in zijn vrije tijd gitarist is in de rockband Mount Mono.

Bijzonder sollicitatieverhaal

Ian: “Hoe ik hier terecht ben gekomen? Dat is een verhaal op zich. De ouders van mijn vriendin hadden een verbouwing door Balemans laten uitvoeren. Zodoende wilde mijn vriendin onze verbouwing -  een aanbouw, nieuwe kozijnen, vloerverwarming etc. – ook door Balemans laten doen. ‘Je moet er echt eens gaan kijken’ zei ze. Uiteindelijk viel het gesprek over de begroting van onze verbouwing en mijn sollicitatiegesprek samen. De verbouwing is inmiddels achter de rug en ik ben aan de slag bij Balemans. Dat bevalt goed.”

Bijleren in je werk

Toen Ian in de werkplaats startte, had hij al negen jaar ervaring in de machinale houtbewerking. “Maar hier heb ik al zoveel meer bijgeleerd in mijn werk. Alles is maatwerk! Elk kozijn of iedere deur is weer net een beetje anders. Dat zorgt voor veel variatie in mijn werk. Van het inmeten op locatie bij een klant tot het uitwerken in de werkplaats. En vervolgens het plaatsen bij de klant. Er is veel ruimte om te leren. Vooral van elkaar want Ad en Marino dragen veel kennis aan mij over. Als je wilt bijleren in je werk en houdt van variatie, dan kan ik Balemans aanbevelen.”

Verantwoordelijk voor je eigen werk

“Wat ik ook leuk vind, is dat je de verantwoordelijkheid krijgt voor je eigen werk. Ik probeer alles zoveel mogelijk zelf te doen, maar als ik een vraag heb, dan is daar ruimte voor. De sfeer onderling is supertop. Iedereen is gewoon hard bezig en je kunt jezelf zijn. We werken als één team; in de werkplaats maar ook met de jongens van buiten. Het schakelt snel en makkelijk.”

Heb jij het Balemans DNA?

Dan zijn we hard op zoek naar jou! Ben je (machinaal) timmerman, metselaar of wil je op kantoor als projectbegeleider werken? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of solliciteer direct!

Meer collega's aan het woord

Ben jij onze nieuwe doorbouwer?

Solliciteer direct!

Als je net als ons van doorbouwen houdt, dan slaan we graag snel spijkers met koppen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

jacobalemans-directeurbouwbedrijfbalemans-breda.png
Bouw jij met ons mee? Jaco Balemans

Directeur/ Eigenaar

06-51362763 jaco@balemans.nl Contact opnemen